Groot in klein werk

Onder het motto "groot in klein werk" proberen wij uit te stralen dat ook kleinere werken onze volle aandacht krijgen en dat wij ons niet alleen willen concentreren op de in het oog springende projecten. Onze kracht ligt in de veelzijdigheid van onze medewerkers en de no-nonsens benadering van de wensen van onze klanten. Voor een uitbouw van een woning in een rij of voor het veranderen van een zolder in een bruikbare verdieping is de architectuur meestal ondergeschikt en heeft de opdrachtgever meer belang bij een goed advies en een bureau dat de vergunning snel en netjes weet te verzorgen. 

Aannemers zijn gebaat bij snel en kostenbewust opgezette tekeningen, zodat zij de afspraken met hun klanten kunnen vastleggen en nakomen. Voor hen is bewezen technische kwaliteit vaak belangrijker dan ontwerp en innovatief bezig zijn. 

Voor projectontwikkelaars ligt de nadruk vaak op meedenken over wensen van overheden en toekomstige klanten en het presenteren van de plannen in een vroeg stadium. Ontwerp, milieu en duurzaamheid zijn hier tegenwoordig vaak steekwoorden waarop ingespeeld moet kunnen worden. 

Voor alle opdrachtgevers proberen wij de juiste toon te vinden en prijsbewust mee te denken over hun wensen en verlangens. 

Visie